Spela gratis spel

Gratis spel i webbläsaren är något som blir mer populärt för varje dag och utbudet av spel som du öppnar direkt i fönstret och kan komma igång att spela på några sekunder är minst sagt enormt. Det är omöjligt att ge någon exakt siffra på hur många gratis spel du kan hitta online, men att spelen kan räknas i många tusen är ingen överdrift.

Vissa av gratisspelen du spelar direkt i webbläsaren online är mycket enkla historier som ger dig några minuters underhållning och tidsfördriv, medan andra är mycket omfattande skapelser som kan ge många hundra timmars speltid. Upptäck spel på Gratisspel.nu

Så här spelar du gratis spel online

Du har många sajter att välja mellan om du vill spela gratisspel på nätet. De flesta av de riktigt stora spelsajterna är amerikanska, men eftersom intresset för onlinespel är så stort har flera av sajterna sett till att översätta både spelen, hjälptexter, med mera, till andra språk – däribland svenska. Om du vill förenkla din spelupplevelse väljer du med fördel en sajt som finns på svenska. I tillägg finns självklart flera sajter med onlinespel som drivs från Sverige. Utbudet är lite mindre, men det torde ändå vara fullt tillräckligt för de flesta smaker.

Hos några enstaka spelsajter måste du först bli medlem för att kunna spela, men på de flesta sajter gäller att hela utbudet är öppet även om man inte har något medlemskap. Att bli medlem på en spelsajt kan dock vara fördelaktigt, detta genom att det ofta finns en mängd sociala funktioner att ta del av. Inte sällan kan du också delta i tävlingar och samla på dig ”awards” för dina prestationer.

Vilka typer av gratisspel finns online?

Det är kanske mer lämpligt att fråga vilka typer av gratisspel som inte finns online. Kort sagt kan du nämligen ta del av onlinespel i alla tänkbara kategorier och med alla tänkbara teman. Racingspel, pusselspel, äventyrsspel, klassiska arkadspel, casinospel eller varför inte bettingsidor hos bonusportalen.se. Du saknar verkligen inte alternativ om du vill spela gratis spel i webbläsaren online.